Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
zaalhockey trainingsschema 2019-2020 (nieuwe versie!)

Beste spelers, trainers en coaches,

De indeling van de zaaltraining is bekend. In onderstaande pdf zie je wanneer je training hebt. We hebben nog niet alle trainingen ingevuld. De laatste 4 trainingsdagen vullen we in, als het wedstrijdschema bekend is.

Instructies training

Hierbij volgen in het kort enkele zaken met betrekking tot de zaalhockeytrainingen in het Hoogkoor. Het verzoek aan zowel spelers, trainers als ouders om erop toe te zien dat onderstaande regels strikt worden nageleefd.

  • De trainers van de eerste training halen bij de receptie de beugels op, om de goals vast te maken aan de vloer. (zorg hiervoor, het is voor de veiligheid van keeper en spelers).
  • Mocht er onverhoopt geen trainer komen opdagen, dan wordt er niet op eigen initiatief getraind.
  • Ga via de kleedkamers naar de zaal en gebruik niet de (directe) ingang bij de kassa. De teams wachten in de kleedkamer en gaan pas de zaal in als de trainingstijd begint. Dit om de voorgaande sporters zo weinig mogelijk te verstoren. Dit geldt ook als je training hebt na een van onze eigen teams, ga niet al een balletje lopen pushen, terwijl de andere teams nog aan het trainen zijn.
  • De balken liggen op een kar welke in het materiaalhok in de zaal staat. De balken met het vilt naar beneden leggen. Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren en/of de vloer beschadigd raakt moet een balk met twee personen gedragen. Let er op niet met de stalen buis van de balk tegen de houten vloer te stoten; daar kunnen de vloer en de stalen buis niet tegen.
  • De blauwe schermen moeten voor de ramen achter de goal en voor de deuren komen te staan. De schermen moeten niet voor de nooduitgang komen te staan.
  • Er trainen twee teams tegelijk,  de balken worden gewoon gelegd alsof er een wedstrijd wordt gespeeld. Er zijn voldoende balken om ook over de middenlijn balken te leggen.
  • De trainer zorgt zelf voor de trainingsballen en eventueel pionnen en hesjes. Gebruik de gewone veld trainingsballen, maar haal de ballen met beschadigingen er zoveel mogelijk tussen uit.
  • De spelers mogen alleen met een zaalstick in de zaal trainen en spelen. Ook moeten ze zaalschoenen dragen met lichte zolen.
  • De teams die op het laatste uur trainen beginnen 10 minuten voor het einde van de training met het opruimen van balken.
  • Zorg ervoor dat de zaal weer op tijd klaar is voor de volgende gebruikers. Ruim je eigen rommel zoals lege flessen e.d. op.
Alvast veel plezier gewenst deze winter!


Bijlage: MHCB zaaltraining 19-20 versie 2(2).pdf