Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Een rondje langs de velden

Een rondje langs de velden

Op zaterdag 15 augustus houden wij in samenwerking met Olympia '18 en TopSpin een gezamenlijke open dag, waarbij kinderen tussen 13.00 en 16.00 uur de mogelijkheid krijgen zich te oriënteren op een eerste of andere sport. Alle kinderen verzamelen zich om 12.30 uur bij Mixed Hockey Club Boxmeerwaarna ze onder begeleiding alle clinics gaan volgen.Door langs te gaan op de verschillende sportaccommodaties leer je snel welke sport het best bij jou past en welke sport misschien minder interessant is.

Een Rondje Langs de Velden is er niet alleen voor nieuwe sporters, ook voor degenen die aan één sport niet genoeg hebben of eens wat anders willen, kunnen hun voordeel doen met het gezamenlijke initiatief van de verenigingen. Kijken, meespelen en sportgerelateerde fun, iedere vereniging kiest een eigen manier om de bezoekers te enthousiasmeren.

Alle verenigingen zijn gevestigd op hun eigen sportpark. De velden die in gebruik worden genomen liggen wel bij elkaar. Op de plattegrond hieronder vind je een overzicht van alle sporten en de locaties van de activiteiten.

Wanneer een deelnemer alle drie de sporten heeft beoefend ontvangt hij/zij een diploma met wat lekkers in het clubhuis van Mixed Hockey Club Boxmeer! Bij elke clinic kan je een stempel/signatuur bemachtigen.

Ook als je al lid bent van MHC Boxmeer mag je deelnemen aan de open dag en neem vooral al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Een Rondje Langs de Velden wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM maatregelen omtrent het coronavirus. Deelnemen aan de open dag geeft de organisatie automatisch toestemming om foto’s te maken voor sociale media.