Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Hockeyclinic voor de jeugd, gegeven door Dames 1

Zaterdag 15 april organiseert Dames 1 voor alle (jongere) jeugdteams, het G-team & de mix F’jes een geweldige, leuke, leerzame hockeyclinic!

Voor de jongens en meiden uit de E-, F- en G-teams wordt in de ochtend een clinic georganiseerd. De jongens en meiden uit de D- en C-teams zijn ’s middags aan de beurt.

9.30 – 12.30 uur

12.30 – 13.30 uur

13.30 – 16.30 uur

Mix F1 M8E1

Mix F2 M8E2

M6E1 M8E3

M6E2 M8E4

J8D1 G-team

PAUZE

MD1 MC3

MD2 MC4

MC1 JC1

MC2

De clinic bestaat uit verschillende hockeyoefeningen, spelvormen en partijtjes. Natuurlijk geven de dames uit Dames 1 jullie allerlei tips en tricks waarmee jullie de tweede seizoenshelft nóg beter kunnen gaan hockeyen! De keepers zullen onder andere onder de hoede worden genomen van onze eigen topkeepster Milou en krijgen een eigen keeperstraining. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor wat lekkers te eten en drinken tussendoor. Als kers op de taart krijgen alle deelnemers een eigen trainingsshirt, een mooi aandenken aan een super leuke clinic!

Voor dit alles wordt een kleine bijdrage gevraagd van €10,- per persoon. Dit mag contant worden afgegeven op de dag zelf. Voor dit bedrag krijg je een geweldig leuke en leerzame clinic van de speelsters uit Dames 1 & een T-shirt als aandenken!

Hier vinden jullie het inschrijfformulier >

Gelieve dit formulier uiterlijk zondag 26 maart in te vullen en te mailen naar [email protected].

Ook bij vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Wij hopen dat jullie allemaal komen, om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken!

Sportieve groetjes,

Dames 1 BoxmeerBijlage: Inschrijfformulier Hockeyclinic Dames 1.docx