Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Sfeerimpressie clinic Dames 1

Na weken van voorbereidingen, regelwerk, inkopen doen, vergaderingen, indelingen maken en e-mails de deur uit doen, was zaterdag 15 april dan eindelijk zo ver. De allereerste hockeyclinic, gegeven door dames 1, kon beginnen!
 
De jongste jeugdspelers gingen in de ochtend en jeugdspelers t/m de c gingen in de middag aan de slag met de verschillende hockeyoefeningen en hockeyspellen. Iedereen gekleed in hun eigen enige echte hockeyclinic-t-shirt. De gehele dag werden onder andere verschillende truckjes geoefend, werd aan de bal-en-stick-techniek gewerkt, rolden de autobanden over het veld, werden de keepers onder handen genomen en werd de techniek van de strafbal verfijnd. Dit alles om dit hockeyseizoen goed te kunnen afsluiten. Beide programma’s werden afgesloten met een partijtje tegen dames 1 en daarna een broodje knak en een verfrissend ijsje.

Na een lange dag mogen we wel zeggen dat we enorm hebben genoten van jullie enthousiasme en vaak versteld hebben gestaan, wat een hockeytalenten op deze club!

Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie, de spelers van de (jongste) jeugd. Door jullie grote opkomst, enthousiasme, kritische vragen en hockeytalent is dit een super dag geweest, een dag die we niet snel gaan vergeten. Ook alle papa’s en mama’s die een handje hebben geholpen, bedankt! Dankzij jullie kon iedereen op tijd aan de oefening beginnen en werd het verloren vocht op tijd aangevuld. Bedankt van Dam Vers in Venray voor jullie gesponsorde vitamientjes, deze zijn zeer goed van pas gekomen. Als laatste bedankt Paul van Rijssel, (zoals dames 1 zegt) onze eigen teamfotograaf, voor de mooie foto’s. Hierin is duidelijk te zien dat iedereen heeft genoten!

Bij deze een kleine foto impressie van deze geweldige dag, de rest van de foto’s zijn te vinden op de eigen facebookpagina van de Dames 1 >