Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Teamindeling jeugd seizoen 2017-2018 bekend

Bijgaand tref je de teamindeling voor het seizoen 2017/2018 aan. 

De teamindelingen zijn tot stand gekomen door de input vanuit de selectietrainingen en van de evaluatie van de huidige trainers en coaches. Een zevenkoppige commissie heeft alle input bekeken om te komen tot bijgaande teamindelingen. Deze indeling is definitief maar er kunnen altijd wijzigingen in de aanloop naar het nieuwe seizoen plaatsvinden als gevolg van bijvoorbeeld aan- of afmeldingen. 

Over deze indeling is zorgvuldig nagedacht. Zeker bij de jongens was het een moeilijke exercitie vanwege de krapte van het aantal jongens en de verschillen in leeftijd. Om tot volledige teams te komen, was het noodzakelijk verschuivingen door te voeren. Wij vragen hiervoor uw begrip. 
Wij beseffen dan ook dat een nieuwe/andere teamindeling vreugde en teleurstelling met zich meebrengt. De maximale zorgvuldigheid is toegepast om tot deze indeling te komen. Wil je reageren, dan bieden wij één mogelijkheid om te reageren op deze teamindeling. Dit jaar houden we een inloopuur voor ouders en spelers. Het inloopuur vindt plaats op 19 juni van 19.00 tot 20.00 uur in het clubhuis. De commissie hoort de reacties aan en neemt deze naderhand in behandeling.

De trainers/coach per team worden bij aanvang van het seizoen bekend gemaakt. 

Wij kijken uit naar een mooi nieuw hockey seizoen! 

Hartelijke groet,

De Technische Commissie


Bijlage: MHCB Teamindeling jeugd 2017-2018(3).pdf