Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Nieuwe hapdag op vrijdag 25 augustus

Vanaf hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een hockeybitje verplicht. Letsel aan tanden, kiezen en kaken kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt. Alle leden van MHC-Boxmeer kunnen tijdens de hapdag, tegen een gereduceerd tarief een bitje laten maken.

De voordelen van een op maat gemaakte gebitsbeschermer
Een op maat gemaakt bitje heeft een vele malen betere pasvorm waardoor je beter kunt ademen, slikken en praten. Eenvoudige bitjes uit de sportwinkel, zoals een boil-and-bite, moeten op een zeer hoge temperatuur worden verwarmd waardoor deze te heet is in de mond om goed te vervormen. Hierdoor krijgt het bitje niet de optimale pasvorm, waardoor deze meestal niet lekker in de mond zit, uitvalt en dus veel minder goed beschermt. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen.

Aanmelden Hapdag
Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van tevoren via [email protected] aan te melden. Vermeld hierin je clubnaam, voor- & achternaam, geboortedatum, BSN-nummer en telefoonnummer.Wij nemen dan contact met u op om een tijdstip af te spreken.
Bijlage: Boxmeer 25 augustus 2017.pdf