Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Wind waait uit nieuwe hoek: nieuwe materialencommissarissen

Sinds eind juli heeft de hockeyclub twee nieuwe materialencommissarissen. Zij nemen het over van Arthur Jacobs die na een aantal jaren trouwe dienst voor de vereniging het stokje heeft overgedragen. Deze stok is overgedragen aan Sjoerd van Lierop (Heren 3) en Susanne van Lierop-Crommentuijn (Dames 4).

Met zijn terugkomst naar de vereniging heeft Sjoerd besloten een van zijn oude taken op te nemen, na te hebben gehoord van Arthur (zijn teamgenoot) dat hij zou willen stoppen. Dit wilde hij niet alleen doen. Samen met Susanne (zijn vrouw) hebben zij besloten het stokje van Arthur over te nemen.

Sjoerd is al eerder keeper geweest in zijn jongere jaren en wordt aankomend seizoen keeper van de Heren 3. Susanne is sinds haar komst bij de club (twee jaar geleden) keeper van de Dames 4. Deze kennis en ervaring zullen zij meenemen in hun taak als de nieuwe materialencommissarissen.

Binnenkort ontvangen managers, coaches, trainers en keepers een mail met daarin de nieuwe afspraken aangaande materialen. Op de korte termijn zullen een aantal zaken veranderen, zichtbaar en minder zichtbaar! Heeft u vragen, stuur een mail naar [email protected]. Voor (extreem) dringende zaken kan er geappt worden (06-11464381).