Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Trainen zonder pionnen of hesjes

Iedere dag zijn veel spelers van onze vereniging in de weer om beter te worden in het spelletje. Tijdens een training zijn trainers en spelers druk bezig met de training. Voor de training zorgt de club dat er voldoende ballen, pionnen en hesjes zijn.

Over de ballen, pionnen en hesjes zijn afspraken gemaakt. Helaas hebben sommige mensen moeite om zich aan deze afspraken te houden. Om die reden willen wij ze graag via deze weg met jullie communiceren. Hierdoor kunnen we elkaar er op aanspreken en zorgen we dat iedere training soepel verloopt! Lees de afspraken dus even door:

- De Jongste Jeugd traint in rode hesjes. Deze worden door de begeleiders op woensdag klaargezet en opgeruimd. Pionnen en andere materialen om mee te trainen worden klaargezet: de blauwe kliko!

- Jeugd en Senioren trainen in gele hesjes. Deze worden tesamen met 5 rode, 5 witte, 5 blauwe, 5 oranje en 5 gele hesjes in een emmer (groen, zwart of wit) beschikbaar gesteld bovenop de kasten in de kelder.

- Teams met eigen materiaal worden verzocht dit door te geven (per mail of per app) aan de materialencommissarissen zodat zij hiervan op de hoogte zijn.

Wanneer je spullen vindt die niet op de juiste plek liggen of rondslingeren, worden jullie gevraagd deze materialen achter de bar te leggen. Hierdoor kunnen zij weer op de juiste plaats komen.

Als we er samen voor zorgen dat de spullen netjes in orde zijn, dan kan er ook goed getraind worden!

Enorm bedankt,

Susanne en Sjoerd van Lierop
Materialencommissarissen M.H.C. Boxmeer
[email protected]; 06-11464381 / 06-37308150