Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Hockeyclinic Dames 1

Zaterdag 5 mei heeft alweer de tweede editie van de Hockey Clinic van Dames 1 plaatsgevonden. Na wekenlange voorbereiding, werden vrijdagavond/-nacht de laatste voorbereidingen getroffen door de organisatie (waarvoor dank, Els, Bente en Anne), waarna iedereen op zaterdagochtend vroeg paraat stond op de hockey club.

In de ochtend was de jongste jeugd en het G-team aan de beurt. Na het ontvangen van het t-shirt, begon de ochtend met een gezamenlijke warming-up, waarna ieder team 5 rondes liep en verschillende oefeningen werden gedaan. Van unihockey tot krachttraining en een heus estafette parcours, er werd veel gelachen en geleerd. Aan het einde van de ochtend kon iedereen nog even lekker uitrusten met een broodje knak en een ijsje (gesponsord door JUMBO Boxmeer) en mochten wij ons voorbereiden op het middagprogramma.

Enkele oefeningen werden wat aangepast, er werden wat oefeningen extra uitgezet, en rond 12 uur liep het clubhuis alweer vol met de C- en D-jeugd. Ook tijdens het middagprogramma werd er hard getraind; er werd geoefend met shoot-outs, de jeugd maakte kennis met het populaire 'urban hockey' en er werd nog even goed aan de been- en buikspieren gewerkt tijdens het spierkwartier onder leiding van Renée. Natuurlijk werden de jeugdspelers en -speelsters van de middaggroep ook getrakteerd op een broodje knak en een ijsje, na al het harde werk!

Wij hebben genoten van een heerlijke dag met mooi weer, veel leuke oefeningen en heel veel enthousiasme van jullie! We hopen dan ook dat jullie het leuk hebben gevonden en dat jullie er volgend jaar weer bij zijn!

Verder bedanken wij JUMBO Boxmeer, die de broodjes knak en de ijsjes (die overigens zéér goed werden ontvangen) hebben gesponsord, JUMBO bedankt!