Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Update verbouwing clubhuis

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten zijn wij als hockeyclub Boxmeer bezig met de plannen voor het bouwen van een nieuw clubhuis. In Oktober 2017 is er hiervoor een bouwcommissie opgesteld die in het belang van de club dit in zo goed mogelijke banen zal proberen te leiden. De bouwcommissie bestaat uit de volgende leden;

- Maarten Pieper, Pieter-Paul Geurts en Joost de Best (Heren veteranen A)
- Stijn van Kuijk (Heren 1)
- Corinne Hendriks (Dames 2)
- Jan-Willem Arts, Pim-Pieter Goossens en Hugo Loeffen (Heren 2)

Wij zijn als commissie de afgelopen maanden bezig geweest met de voorlopige tekeningen, marktonderzoek, aannemer keuze en vele andere zaken. Daarom vonden we het ook tijd om dit nu naar jullie te communiceren, omdat er bij verschillende nog het idee speelt dat we in de zomer van 2018 zullen gaan starten met de bouw, dit is helaas niet het geval.

Dit heeft vooral te maken met de volgende aspecten; In 2019 zal er eventueel een subsidie regeling gaan plaatsvinden, die dermate financieel aantrekkelijk is om het nog in ieder geval even uit te stellen tot aan Q1 2019.

Tevens zal er in de periode van de bouw ook moeten worden gezocht naar een tijdelijk onderkomen voor zowel bezoekers als onze eigen leden, ook hier zijn we momenteel nog druk mee bezig.

Wij zullen jullie vanaf heden zo goed mogelijk op de hoogte houden met de stand van zaken, schroom je daarom ook niet om aan een van de bouwcommissie leden te vragen als er wat onduidelijk is. We zullen deze vragen graag zo goed als het kan/ en ons toegelaten word voor je beantwoorden.

Groeten,

De bouwcommissie