Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Teamindeling Junioren 2018-2019 bekend

Bij deze ontvang je de teamindelingen Junioren aan voor seizoen 2018/2019. Deze zijn tot stand zijn gekomen door de selectietrainingen en -wedstrijden maar ook van evaluaties afkomstig van trainers en coaches. De subcommissie teamindelingen, als onderdeel van de Technische Commissie, is op basis van al deze input tot deze teamindeling gekomen.

De indeling is definitief maar er kunnen altijd wijzigingen in de aanloop naar het nieuwe seizoen plaatsvinden door bijvoorbeeld aan- of afmeldingen van (nieuwe) leden.


Een aantal opmerkingen:

  • Bij de jongens C/D zien jullie een fusieteam met Civicum Cuijk. Aangezien zowel Cuijk als wij te weinig jongens in deze leeftijdsklasse hebben zijn we tot deze oplossing gekomen. Dit is in goed overleg met de betrokken ouders gebeurd. 
  • De samenstelling van de MA2 is nog niet definitief. Door onduidelijkheden met betrekking tot afmeldingen volgt er nog een detail afstemming.
  • Bij de meiden D en B zijn er in elke leeftijdsklasse 2 selectieteams samengesteld. Bij de meiden A en C is er in elke leeftijdsklasse 1 selectieteam.
  • Over de indelingen is zorgvuldig nagedacht. Wij beseffen terdege dat een nieuwe / andere teamindeling vreugde en teleurstelling met zich mee kan brengen.

Mocht je willen reageren dan bieden wij een mogelijkheid om te reageren op deze teamindeling. Hiervoor houden we een inloopuur voor ouders en spelers. Het inloopuur vindt plaats op vrijdag 15 juni a.s. van 19.00 tot 20.00 uur in het clubhuis. De commissie hoort de reactie aan en neemt deze reacties naderhand in behandeling.

De trainers/coaches per team worden bij aanvang van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie, daarna kijken we uit naar een mooi nieuw hockey seizoen!

Hartelijke groet,
TC MHCB Boxmeer