Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Hockeyplaatjes sparen bij de Albert Heijn

Beste leden,

Albert Heijn Boxmeer heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. De droom van veel MHC Boxmeer-leden wordt nu werkelijkheid! Niet alleen de spelers worden gefotografeerd, ook de ondersteuning van de teams worden vastgelegd (coach/manager/trainer). Plaatjes van jezelf en andere MHC Boxmeer-leden zijn in het voorjaar van 2019 verkrijgbaar bij Albert Heijn Boxmeer. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Er is overigens geen verlichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie.

Om van jouw foto zo'n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een ander persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Toestemming verlenen
Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je ten alle tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-mhcb/  en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de spam terecht komen

Moment fotosessie
De foto's worden gemaakt op zaterdag 17 en zondag 18 november in het clubhuis MHC Boxmeer. Het schema voor alle teams staat onder het bericht. Ben je verhinderd, dan kan je tijdens ''inloop'' ook bij ons terecht. Kan je op geen enkele manier aanwezig zijn, maar wil je wel op de foto? Laat ons dat dan weten door te mailen naar [email protected] en dan proberen wij een ander moment te realiseren, dit geeft echter geen zekerheid!

Wij zien jou en je team graag 17 en 18 november!

De Benjamins kunnen gefotografeerd worden op een ''inloop'' moment. 


Bijlage: FotoschemaMHCBoxmeeer1718nov(1).pdf