Hoofdsponsor

Sponsors

terug naar vorige scherm
Grote dank aan bedrijven voor het succes van MHC Bingo

Afgelopen zaterdag heeft de MHC Bingo plaatsgevonden. Voorafgaande aan de bingo hebben wij contact met verschillende bedrijven gehad om te vragen of zij hieraan een bijdragen konden en wilden geven. Wij zijn ontzettend ontroert over de bijdrage die zij hebben geleverd aan de hockeyclub. Niet alleen wij, maar ook de bedrijven bevinden zich in een onzekere periode en het verwarmt ons hart om te zien hoe graag een prijs ter beschikking gesteld wordt. Er is tijdens de bingo ontzettend veel gelachen, maar ook gezongen door de valse bingo's! 


Ruim 325 deelnemers hebben meegebingo’t in 15 verschillende dorpen. Niet alleen in Boxmeer en omstreken zijn er deelnemers geweest, zelfs in Venlo en Nijmegen hebben ze in spanning meegespeeld. 

 

Nogmaals willen wij alle bedrijven en deelnemers hartelijk bedanken voor jullie bijdrage, het was een daverend succes! Hopelijk mogen alle leden snel het veld weer op voor een fanatiek potje hockey. 

 

Voor nu wensen wij iedereen alle gezondheid toe en hopelijk zien wij elkaar snel in real life weer. 


Liefs,

Organisatie MHC Bingo


Dit zijn de toppers die ons geholpen hebben:

Sander Graat Uw Topslijter, Groenz, Hotel de Baronie, Hoogkoor/Optisport, QR-Fit, Van der Valk Hotels, Primal Health, Van Neerven, Jumbo Walraven, Beauty Salon Pleun, Pub Esser, Chris Cox, Intensivo Sports en Silver Editions Alpaca.