Hoofdsponsor

Sponsors
Jongste Jeugd
Bij de Jongste Jeugd staat kennismaken met hockey, plezier en veiligheid in het sporten voorop. Wat die spelers nu leren op het gebied van sportiviteit en spelregels, bepaalt hun verdere sportloopbaan. Daarom is het belangrijk dat de drie-, zes- en achttallen van de jongste jeugd een goede spelbegeleider hebben.
Het gaat er vooral om dat kinderen leren wat de spelregels zijn en op een positieve manier uitleg krijgen in spelsituaties. Ouders van jonge jeugdleden zijn bij uitstek geschikt dit op een goede, sportieve wijze te doen.

Jongste Jeugd spelbegeleiders
Wat een scheidsrechter bij senioren en jeugd is, is een spelbegeleider bij de jongste jeugd. Als ouder is het leuk om zo bij je hockeyende kind betrokken te zijn!

Bij de jongste jeugd gaat het er vooral om dat kinderen leren wat de spelregels zijn en op een positieve manier uitleg krijgen in spelsituaties. Ouders van jonge jeugdleden zijn ideaal dit op een goede, sportieve wijze te doen. Je hoeft niet zelf te hockeyen om spelbegeleider te worden. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden bij je vereniging van je kind. 

Jongste Jeugd spelregels
De Jongste Jeugd speelt op alle verenigingen in Nederland met dezelfde, eenduidige (spel)regels. In deze link voor de begeleiding van de Jongste Jeugd staat allerlei informatie en tips voor de coördinatoren binnen de vereniging.