Hoofdsponsor

Sponsors

 
 

Sponsoring Mixed Hockey Club Boxmeer

Bent u ook geïnteresseerd in sponsoring van de MHCB?
Download voor meer informatie de nieuwe sponsorprospectus.
Contact: Maurice Remmen, telefoon 06-12074305 en e-mail [email protected]

De sponsorcommissie van de MHCB:
Leden van de sponsorcommissie: boven v.l.n.r Wesley Sommers, Maarten van den Hoven, Inge van den Hoven, Alie Vermeij, Angelique Barten en Hugo Barten; onder: v.l.n.r. Renske Bergholtz en Karen van Raaij.

Activiteiten van de sponsorcommissie
Met de inkomsten uit sponsoring kan de MHCB veel verschillende extra activiteiten ontplooien. Het is dan ook belangrijk dat er goede contacten onderhouden worden met bestaande sponsors en actief gezocht wordt naar nieuwe sponsors. De MHCB is altijd op zoek naar mensen die hieraan willen bijdragen.
De sponsorcommissie verzorgt verschillende werkzaamheden:
 • Zoeken van nieuwe sponsors. Onze doelgroep zijn ondernemers in de regio Opstellen van sponsorcontracten (o.b.v. voorbeeldcontracten).
 • Onderhouden contacten met bestaande sponsors.
 • Afstemmen als bv. de reclameborden aan vervanging toe zijn.
 • Organiseren van een- of tweejaarlijkse sponsorbijeenkomst.
 • Jaarlijkse nieuws- en bedankbrief.
 • Periodiek overleg met de hoofdsponsor (Rabobank).
 • Versturen van de facturen (een maal per jaar).
 • Afstemmen met penningmeester over eventuele openstaande posten.
 • Bepalen van sponsormogelijkheden en bijbehorende tarieven. (Zie hiervoor ook de sponsorbrochure die hierboven te downloaden is).
 • Afstemmen met bestuur.
 • Degene die sponsoring doet, hoeft geen deel uit te maken van het bestuur, maar dit kan wel.
Een van de interessante activiteiten die nu speelt: 
papieren uitgave van het Bullytin is vervallen en daarmee ook de mogelijkheid om te adverteren. De advertenties moeten worden omgezet in elektronisch formaat, zodat ze op het TV-scherm in het clubhuis getoond kunnen worden. Dit vergt enige afstemming met de sponsors en met degene die de computer in het clubhuis kan bedienen.
 
Erg leuk zijn de contacten met de verschillende sponsors en vooral bij teamsponsoring is het altijd weer erg prettig om te zien hoe enthousiast een team hierop reageert.
De tijd die de sponsorcommissie vergt, is uiteraard voor een groot deel afhankelijk van de activiteiten die opgepakt worden. Voor het bijhouden van de elementaire zaken is een tot twee uur per week voldoende. Een actieve sponsorwerving vergt iets meer tijd.
Het werkt het prettigst als er meerdere mensen in de commissie deelnemen en de taken verdeeld kunnen worden. Voor iemand met goede contacten in de Boxmeerse ondernemerswereld is het wellicht makkelijker om nieuwe sponsors te vinden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Maurice Remmen, telefoon 06-12074305 en e-mail
[email protected].